Home  Over Bodewes Bestek & Documenten Foto Gallery  REGISTER  |   Links   | Contact  | Facebook Groep Bodewes  
  Privacy beleid

In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens van het register en de website van het register Bodewes Commander, te laten werken en om de Service & Diensten te bevorderen voor eigen gebruik tbv het register. Het register Bodewes Commander te Rotterdam is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Uw gegevens die wij verkregen hebben in verband met aanmelden nieuwsbrief en/of uw overig gebruik van de website/diensten bij Het register Bodewes Commander, kunnen wij gebruiken om u, al dan niet gepersonaliseerde, informatie te sturen of telefonisch contact met u op te nemen voor informatie of diensten op of van Het register Bodewes Commander. Als u geen communicaties van ons meer wilt ontvangen, kunt u dat eenvoudig aangeven door ons hiertoe op ieder moment een e-mail te sturen naar frank@2cv6.com.

Wij nemen diverse technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van niet-geautoriseerde toegang, niet-geautoriseerde bekendmaking of anderszins onrechtmatige verwerking, maar niets is perfect, zoals u waarschijnlijk weet; wij kunnen niets 100% garanderen.

Wij kunnen dit beleid te allen tijde aanpassen. De aanpassingen zullen met onmiddellijke ingang van kracht worden. Wij raden u aan om regelmatig kennis te nemen van dit privacybeleid. Vragen over dit beleid kunt u sturen naar franK@2cv6.com. Dit privacybeleid is aangepast op 18-06-2013.
Voor alle vragen kunt u ons bereiken via 'dit contact formulier' of op ons e-mail adres frank@2cv6.com.
 

 

 

 
 
 
 
 
SNEL MENU AANMELDEN

Aanmelden bij de Nederlandse Boten Register van de Bodewes Commander
Klik hier om je aan te melden

CONTACT

Het algemene e-mailadres van
Bodewes Commander 6 voor alle
vragen: frank@2cv6.com

Bankrekening: ING 6454401
 

Ton Bodewes Franeker N.V.
Laminal Plastics
"Commander"

       
2013 Bodewes Commander Register Nederland Rotterdam | Contact | Privacy Beleid |   Initiatief van: Frank Hensen